De Kleine Entrepreneur is een netwerk van kleine ondernemers uit Spijkenisse, Gemeente Nissewaard. Wij merkten dat lokale kleine ondernemers vaak omslachtig op zoek zijn naar opdrachten, inspiratie, vernieuwing en/of creativiteit. Dit terwijl deze ondernemers vaak betrokken buurtbewoners zijn die willen inspelen op behoeftes van andere buurtbewoners. Dit is lokaal vermogen. Dat lokaal vermogen willen wij benutten, op een manier waarbij de ondernemer er ook op vooruit gaat. Samen versterken we individuele buurtbewoners in hun ondernemerschap. Die vervolgens elkaar versterken en uiteindelijk de wijk. Zo dragen we met De Kleine Entrepreneur bij aan een sterke samenleving.

Activiteiten

Koffie-uurtje

Eén keer per maand organiseren we een koffie-uurtje voor ondernemende vrouwen in Nissewaard. Hiermee richten we ons op vrouwelijk ondernemers, maar ook ondernemende vrouwen die geen ondernemer zijn.

Het volgende koffie-uurtje is op maandag 6 februari vanaf 19.00 uur in wijkcentrum De Akkers. Je kunt hier gratis aansluiten. Aanmelden kan via een e-mail naar: info@de-kleine-entrepreneur.nl

Themabijeenkomsten

Meer informatie volgt.  

Kerngroep

De Kleine Entrepreneur heeft een kerngroep die bestaat uit vrouwelijk ondernemers uit Spijkenisse. De kerngroep komt 2x per maand bij elkaar om het ondernemerschap te bespreken en hoe we elkaar kunnen versterken. Sinds wij regelmatig bij elkaar komen, zijn nieuwe ideeën en samenwerkingen ontstaan. Wij zijn dan ook meer dan overtuigd van ons eigen initiatief en zouden het leuk vinden als er meer ondernemende vrouwen aansluiten.

De kerngroep van De Kleine Entrepreneur bestaat uit de volgende ondernemers.